Om

Velkommen til Xgolf og Xpadel. Vi er et af nordsjællands eneste indendørs golf faciliteter der kombinerer både golf og padel tennis – beliggende kun 25 min kørsel fra København.

Udover et stort lounge område tilbyder vi 2 golfsimulator bokse med den nyeste Trackman teknologi. Derudover har vi en stor driving range med plads til 5 personer og en stor putting/chipping green.

Vi har 3 padel tennisbaner og tilbyder løbende forskellige padel og golf events  målrettet forskellige aldersgrupper, så følg med på hjemmesiden, hvis du har en større interesse i at udvikle din golf eller padel kundskaber.

For virksomheder tilbyder vi i vores unikke faciliteter skræddersyede firma arrangementer, der kan bruges både internt og eksternt i virksomheden.

Hvad er simulatorgolf?

Simulatorgolf er indendørs golf, hvor man slår ind i et lærred og hvor en TrackMan måler boldens og køllens data via radarteknologi. Disse data bliver projiceret over på en skærm, hvor man kan se boldens flugt på en golfbane. Vi garanterer et professionelt set-up med den bedste grafik på markedet.

Hvor lang tid tager det at spille?

18 huller Simulatorgolf Trackman tager for 1-2 personer ca. 2 timer, og for 3-4 personer ca. 3 timer.

Hvad er Padel?

Padel er en sammensmeltning af Tennis(80%) og squash(20%), hvor pointsystemet er ligesom i tennis. I padel ”tennis” må bolden hoppe 1 gang og man må benytte glasvæggene der er etableret rundt om banen der måler 10m x 20m. Den mindre bane gør at spillet er let tilgængeligt for alle aldersgrupper og det dynamiske spil anses som et meget strategisk spil med lange dueller.

Hvem kan spille?

Padel er for alle, og vi har bat gratis til rådighed samt bolde til salg. Vi garanterer høj underholdning på topklasse baner.

Hvem står bag?

Ejer og direktør Mads Vibe-Hastrup – Golftræner og professionel golfspiller, Junior verdensmester og European Tour vinder af Madrid open i 2007.

Ejer Leif Olsen – Stifter og indehaver af Havemøbelland samt investor i flere selskaber.

Ejer Michel Goldin – Stifter af Pacta Leasing  & stifter samt direktør i Focus Flex Leasing, hvor sidstnævnte nu er en del af Fleegaard Leasing koncernen.